"Under perioden maj – september 2018 har Pål Ekberg varit min ledarskapscoach. I min roll som Head of Global Sales & Service i Scandinavia Airlines (SAS) har jag haft många och komplexa utmaningar som Pål hjälpt mig att reda ut och lösa. I våra coachingsamtal har Pål hjälpt mig att hitta strukturerade sätt att tänka, han har utmanat mig att prova nya beteenden och tankesätt som gjort skillnad i mitt ledarskap och min arbetsvardag. Pål är påläst och förtroendeingivande som få, han ger intryck av att genuint vilja hjälpa till så man kommer vidare i sin utveckling, vilket jag absolut gjort under våra samtal."
Carina Göransson, Head of Global Sales & Service, SAS

"Kan verkligen personligen rekommendera Pål. Han sticker ut i mängden av de föreläsare jag jobbat genom åren på Connect. Jag anlitade Pål som föreläsare i samband med vårt stora event Tillväxtarenan, som i år hölls i samarbete med Nordea. Pål gav oss en annorlunda och inspirerande upplevelse under temat "Kan du fortfarande tänka och göra annorlunda eller är dina hjulspår för djupa". Oavsett om det handlar om ditt självledarskap eller att skapa en positiv spiral i din organisation kan jag starkt rekommendera Påls föreläsning."
Martin Johansson, Affärsutvecklare, Connect Sverige

”Jag har haft förmånen att få bli coachad av Pål vid sex tillfällen. Pål var pedagogisk och noggrann i sitt sätt att ta sig an mig som klient. Han följde strukturerat upp våra samtal, fick mig att djupdyka i mig själv, och bidrog med sina metoder och pedagogik till att jag såg en röd tråd i de frågor jag lyfte. Han bidrog också till att jag kom fram till konkreta actions, som jag nu satt till verket, och följer i mitt dagliga liv. Pål har bidragit till min personliga utveckling och jag rekommenderar alla till liknande typer av samtal - oavsett frågeställningar, problem eller i annan typ av önskad vägledning.”
Kaveh Sarvari

"Vår personalgrupp fick förmånen att lyssna på Pål Ekbergs föreläsning  ”Gilla nuläget idag…inte imorgon" och vi var många som nickade igenkännande vid många tillfällen. Vi gick alla hem med en rejäl tankeställare om att leva i nuet. Jag kan varmt rekommendera den till er som söker en lite annorlunda ingång på att fånga dagen."
Lena Andersson, vVD Sigtunahöjden Hotell & Konferens

"Jag har anlitat Pål vid flera tillfällen, exempelvis som moderator vid seminarier då han gör ett jättebra jobb. Han ställer intressanta och lite kluriga följdfrågor som förhöjer värdet och upplevelsen för deltagarna. Pål är bra på att skapa en öppen och avslappnad atmosfär som får människor att känna sig delaktiga och sedda. Jag har även anlitat Pål för att underhålla med band men också musik-quiz vid privata tillställningar och han levererar alltid.”
Susanne Nyberg Sander, Integration4life

"Jag har jobbat och sjungit tillsammans med Pål vid ett företagsevent under 2017, då jag vickade med Sthlm Pocket Big Band. Även om det var en del nytt material för mig blev det ett lyckat gig tack vare uppmuntran och god uppbackning från Pål. Dessutom är han en riktigt bra sångare.”
Gladys Del Pilar, Artist

"Pål är en mycket god och engagerad talare. Han har en naturlig förmåga att övertyga och skapa energi. Jag rekommenderar honom varmt som föreläsare men även som bollplank och katalysator i samband med förändrings- och utvecklingsprocesser."
Robert Lundgren, Talent Management Group

"Jag har tagit hjälp av Pål som coach och han har med sin positiva energi, klarsynthet och förmåga att utmana, fått mig att kliva ur mina hjulspår och se saker ur ett nytt perspektiv. Pål har verkligen bidragit till att jag tagit ett bra beslut och vågat ta klivet mot en ny karriär."
Per Ek, Flexit

”Jag anlitade Pål för att underhålla i samband med en fest och Pål och hans band bidrog i hög grad till att eventet blev så lyckat som det blev. Det var nog det bästa jag varit med om vad gäller stämningshöjande underhållning och musikupplevelse på en privat tillställning."
Göran Brandt
Back to Top