Varje möte är unikt, en livesändning där allt kan hända. 
Nyckeln till ett lyckat event, en konferens, ett seminarium eller kanske en privat fest, är att det finns en idé, en röd tråd som man kan utgå ifrån. Det gäller att förstå målgruppen (deltagarna/gästerna) och sätta förväntningarna i balans med det som kan levereras. Oftast handlar det om de små detaljerna som hänger ihop med helheten och att det finns överraskande men relevanta inslag. Det finns alltid sätt att förhöja värdet och upplevelsen för deltagarna/gästerna oavsett budget. Min definition av ett lyckat event är när målgruppens förväntningar överträffas.

Mitt erbjudande inom "Underhållning och möten":
Möteskonsult
Se mig som en coach som hjälper er att planera ert event och som tillsammans med er utformar en idé och röd tråd som håller. Beroende på era behov använder ni mig som bollplank och stöd genom hela eller delar av projektet.
Moderator
Många seminarier blir lätt lite torftiga och energifattiga om man inte tänker på helheten. En effektiv och enkel lösning är en bra moderator som säkerställer budskapen, ett smörjmedel för ett bättre flöde och som skapar utrymme för intressanta reflektioner som höjer värdet och upplevelsen för mötets deltagare, dvs både för åhörarna och de som föreläser.
Musikunderhållning
Jag kan erbjuda bandet White Days för en stämningshöjande live-akt vid t.ex. en kick-off eller annat typ av event. White Days är ett band som framför originalmusik, såväl som sköna tolkningar av kända covers. 

Du kanske också är intresserad av

Back to Top